Kontakt

Kontakt


Du er meget velkommen til at stille spørgsmål. Det koster dig ikke noget, og vores samtale er både fortrolig og uforpligtende. Er det noget for dig, kan vi samtidig aftale en tid til din behandling.

Udfyld kontaktformularen herunder – så ringer jeg dig op.

 
 
 
 
 

Lidt om mig

Edel – din behandler

Siden 2005 har jeg drevet selvstændig klinik og har en bred erfaring indenfor baby, børn, unge, voksne – ja alle, der oplever problemer i livet.


Jeg har siden 1982 arbejdet med mennesker i sundhedsregi, som plejehjemsassistent, social- og sundhedsassistent, som frivillig instruktør til line dance, rospinning ved Løgstør Roklub og som fitnessinstruktør – senest i Bakkeskolehallen for motion 60+.


Personligt bor jeg sammen med Axel på vores skønne gård i Brårup, udenfor Skarp Salling, Løgstør. Jeg er mor til 4 voksne børn, har 9 børnebørn og 1 voksen bonussøn.

Uddannelse

Jeg er uddannet Neurofysiurgisk Terapeut ved Mølholt Helsecenter, med Kranio Sakral Terapi, knoglemassage, bindevævsmassage, indre organmassage og muskelafspænding som speciale.


Tillige har jeg uddannelse inden for mental sundhed og er certificeret Master Practioner i Neuro Linguistisk Programmering (NLP) samt Enneagrammet.


Mine færdigheder holder jeg opdaterede både ved studier, sparring med kolleger, men også ved løbende kurser indenfor mit fag.

Praktisk information

Den 3. Puls, Brårupvej 49, 9670 Løgstør har klinik ved siden af stuehuset i egen bygning og med egen p-plads lige udenfor døren.

Man er fuldt påklædt under behandlingen. Du behøver kun at medbringe lagen, hvis du ikke vil ligge på det samme, som andre kunder også har ligget på.

Du kan opleve en øget træthed umiddelbart efter behandlingen, eller du kan opleve dig helt energifyldt. De fleste føler sig ladet op og klar til at tage fat.

Nogle oplever bedring allerede efter første behandling.
For de fleste er 3 - 5 behandlinger oftest tilstrækkeligt.

Ved flere behandlinger forsvinder symptomerne ofte helt.

Ren velvære behandling

Når du forkæler dig selv eller en, du holder af, så book en tid til ren velvære og afslapning. Dine celler får ny energi og dine batterier bliver ladet op.

Priser

Voksen: En times behandling koster kr. 650,-

 Baby: En halv times behandling koster kr. 400,-Sådan gør du ved afbud...

Afbud dagen før:

Er du forhindret/syg bedes afbud eller flytning af tid ske hurtigst muligt og senest kl. 16 dagenfør, så en anden har mulighed for at få glæde af tiden.

Ved akut opstået sygdom:

Send en sms til 61 79 63 29 senest kl. 8 om morgenen.

Ved senere afbud eller udeblivelse opkræves det fulde beløb, medmindre jeg har nogen på venteliste, og derfor kan nå at afsætte tiden til en anden.

Giv velvære som gave

Hos Den 3. Puls har du mulighed for at give dem du holder af et gavekort til en valgfri behandling – det vækker glæde og ikke mindst velvære hos modtageren.

Du bestiller vores fine gavekort ved at kontakte klinikken via kontaktformularen øverst på denne side.

Vi har brug for følgende oplysninger:

Navn, telefonnummer, mail samt hvilket beløb du ønsker gavekortet skal vise.