Coaching og NLP

Coaching og NLP booster dit liv

Angst låser din hjerne og forhindrer dig i at leve frit. Flugt fra hverdagen hæmmer livet og gør det svært at leve. Det dræner energien og sætter sig ofte som depression og magtesløshed. Jeg viser dig nye veje til at tage magten tilbage og igen at kunne mestre din hverdag.

Coaching bruger jeg både som et supplement til Kranio Sakral Terapien, og som værktøj til at hjælpe dig, der gerne vil ændre nogle ting i dit liv, men har svært ved at lykkes eller finde den rette vej.

Det øger din bevidsthed på, hvilken retning dit liv skal antage, så du lettere kan komme i mål – i dit mål. Hvad er dine værdier og prioriteter, hvilke færdigheder har du aktiveret og hvordan ønsker du at livet skal forme sig for dig?

Hver dag er din dag, og det er op til dig at vælge, hvordan du vil leve og opleve den! Vi hjælper hinanden med at finde din motivation og fastholde dig i dine nye, gode vaner.

Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte mig og få en fortrolig og uforpligtende samtale om, hvordan Coaching og NLP hos Den 3. Puls evt. kan hjælpe dig.

Dit værktøj til mestring

Gør dig fri af stress

Stadig flere rammes af stress - også selvom vores viden om stress og kendskabet til stress nu er mere udbredt. De fleste af os ignorerer symptomerne og erkender problemet meget sent.

Kan du svare ja til et eller flere af nedenstående udsagn?

 • Har du svært ved at kombinere arbejdslivet med dit privatliv?
 • Lider du af søvnløshed og glemsomhed?
 • Har du problemer med at kontrollere dine følelser?
 • Har du fået let til tårer og hidsighed?
 • Oplever du smerter i maven?
 • Får du oftere anfald af hovedpine?

Det kan være de første symptomer på stress!

Jeg hjælper dig med at blive bedre til at tackle din hverdag og undgå stress. Du får fokus på dine personlige stress-faktorer og du får de redskaber, som netop du har brug for, så stress ikke skal styre din hverdag.

Hvad fortæller den ømme krop dig?

Lær at lytte til din krops signaler, til at tage kontrol over dine arbejdsopgaver og lær at prioritere og vælge fra og til. Gennem en kombination af stresscoaching og Kranio Sakral Terapi får du både de nødvendige redskaber til selv at håndtere din stress samt behandling for de stresssymptomer, som du eventuelt allerede oplever.

Kontakt mig allerede i dag for en fortrolig samtale om din situation i en stressfyldt hverdag.

BESTIL ET

GAVEKORT

HER

Hvordan virker det?

Gennem samtale/afklarende spørgsmål og arbejdet med dig selv øges din bevidsthed på, hvilken retning dit liv skal antage, så du lettere kan komme i mål – i dit mål.

Du bliver bevidst om dine værdier og prioriteter, om hvilke færdigheder der skal til, for at livet former sig optimalt for dig?

Hvad kan Coaching og NLP hjælpe på?

Behandlingen styrker dit selvværd, giver dig modet til at rydde hindringer af vejen, skaber bedre trivsel og livskvalitet, styrker din mentale sundhed, viser dig vejen ud af dit temperament, viser dig hvordan du:

 • lærer at blive fortrolig med din angst
 • bliver ven med din indre kritiker
 • løser konflikter med andre
 • bliver mere åben og finder modet til at sige mere
 • tør sige til og fra – og have det godt med det
 • mærker dig selv og forbliver tro mod dig selv
 • rejser dig igen efter kriser i livet
 • kommer hjem i dig selv - i fred med dig selv

Vil du ringes op?

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål. Det koster dig ikke noget, og vores samtale er både fortrolig og uforpligtende. Er det noget for dig, kan vi samtidig aftale en tid til din behandling.

Udfyld kontaktformularen, så ringer jeg dig op.

Praktisk information

Den 3. Puls, Brårupvej 49, 9670 Løgstør har klinik ved siden af stuehuset i egen bygning og med egen p-plads lige udenfor døren.

Man er fuldt påklædt under behandlingen. Du behøver kun at medbringe lagen, hvis du ikke vil ligge på det samme, som andre kunder også har ligget på.

Du kan opleve en øget træthed umiddelbart efter behandlingen, eller du kan opleve dig helt energifyldt. De fleste føler sig ladet op og klar til at tage fat.

Nogle oplever bedring allerede efter første behandling.
For de fleste er 3 - 5 behandlinger oftest tilstrækkeligt.

Ved flere behandlinger forsvinder symptomerne ofte helt.

Ren velvære behandling

Når du forkæler dig selv eller en, du holder af, så book en tid til ren velvære og afslapning. Dine celler får ny energi og dine batterier bliver ladet op.

Priser

Voksen: En times behandling koster kr. 650,-

 Baby: En halv times behandling koster kr. 400,-

Sådan gør du ved afbud...

Afbud dagen før: Er du forhindret/syg bedes afbud eller flytning af tid ske hurtigst muligt og senest kl. 16 dagen før, så en anden har mulighed for at få glæde af tiden.

Ved akut opstået sygdom: send en sms til 61 79 63 29 senest kl. 8 om morgenen. Ved senere afbud eller udeblivelse opkræves det fulde beløb, medmindre jeg har nogen på venteliste, og derfor kan nå at afsætte tiden til en anden.

Mine klienter siger

Angstanfald

Mette får angstanfald, når hun skal køre bil. Det viser sig som en frygtelig trykken i hovedet, hjertebanken og svedeture. Hun kører meget forsigtigt, overhaler ikke og er stærkt bekymret for, at noget går galt.

"Mit liv er total forandret. Det er fantastisk. Der er mange flere ting, jeg er bedre i stand til at tackle.

Fx kan jeg nu, uden bekymring overhovedet, køre 8 m op i lift. Jeg er glad og har et langt større overskud.

Tidligere brugte jeg mange timer på at frygte, hvordan det skulle gå, når jeg var nødt til fx at køre bil."

Mette

Rygsmerter

"Jeg startede behandling hos Edel på grund af uudholdelig smerte i hele ryggen. Jeg tog dagligt smertestillende.

Først troede jeg ikke på, at det her ville kunne hjælpe, men jeg må sige, jeg blev klogere. Efter 2-3 behandlinger tog jeg ikke længere smertestillende dagligt, kun en gang imellem.

Efter den oplevelse begyndte jeg at tro på, at de behandlinger nok alligevel kunne hjælpe mig til et normalt arbejdsliv.

Nu er det snart 2 mdr. siden, jeg startede behandling ved Edel. Jeg er mere glad, ikke så træt, mit temperament er betydelig bedre og jeg tager slet ikke smertestillende mere. Min kæreste er også rigtig glad for, at jeg kom af sted”

Marianne

7 års samvær med narcissist.

"Jeg har lært mig selv at kende, og kan igen rumme andet og mere, end bare mig selv.

Min træthed og frygt styrer mig ikke længere. Nu viser den sig kun, hvis jeg glemmer at være tro mod mig selv. Tak til Den 3. Puls, for at give mig livet tilbage."

Anonym

unsplash