Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform,

der foregår helt på din krops egne betingelser

Kranio Sakral Terapi løsner muskelspændinger og lader knogler at falde på plads ved blid massage. Det afbalancerer hormonsystemet, forbedrer koncentrationen og hukommelsen. Kranio Sakral Terapi er et godt supplement til traditionelle behandlingsformer.

Efter behandlingen arbejder kroppen intenst videre. De første 4 dage er der ofte en tydelig udrensning med stærkere urin og afføring, som kan ændre form, farve, lugt og konsistens.

Derfor er det vigtigt, at du drikker mindst 1,5 liter vand dagligt. I op til 6 uger efter en session kan der spores effekt af behandlingen.

Hvis du overvejer, om Kranio Sakral Terapi kan være noget for dig, så se her nogle af de symptomer og reaktioner på smerte, spænding og stress, som Den 3. Puls kan lindre. 

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

DEN 3. PULS – den kranio sakrale puls

De fleste kender hjerte- og lungepulsen. Den 3. puls er pulsen i den væske, der flyder i hinderne omkring hjernen, rygmarven og helt ned til halebenet. Den styres af en lille vippepumpe placeret i hjernen mellem ørerne og pumper ca. 6 – 12 slag pr. minut.

Når trykket stiger, udvider hjernehinden sig, kraniet giver efter og på den måde opstår vores tredje puls. Den bølger fra kraniet gennem rygsøjlen til halebenet og tilbage igen.

Blokeringer

Hvis kraniet ikke giver efter eller der er andre forhindringer på vejen, bliver pulsen svagere eller ujævn og væsken bliver i stedet presset ind mod hjernen og nerverne. Det kan vise sig som fysiske skader andre steder i kroppen.

Den blide Kranio Sakral Terapi forbedrer hjernevæskens og blodets cirkulation.

Kranio sakral systemets opgave

Det kranio sakrale system består af knoglerne i kraniet, ansigtet, korsbenet, rygsøjlen, bindevævsmembranerne og hjernehinde-væsken, som cirkulerer omkring hjernen. Væsken er vigtig for at hjernecellerne kan få næring og udskille affaldsstoffer. Dens spænding og viskositet har betydning for din livskvalitet.

Denne væske virker også som en hydraulisk støddæmper for at beskytte hjernen ved fx slag på kraniet. Det er nødvendigt for hjernens funktion, at kranio sakral systemet fungerer optimalt.

Hvad er Kranio Sakral Terapi godt for?

Den positive virkning af Kranio Sakral behandling er, at eventuelle spændinger i leddene mellem knoglerne frigøres. Samtidigt løsnes spændinger mellem de stærke membraner, som holder hjernen på plads. Disse membraner støtter fysisk hjernen og rygmarvens nerver og sikrer dem plads.

Hvis nogle af knoglerne i kranio sakral systemet har forskubbet sig, kan der opstå spændinger i leddene mellem knoglerne og kroppen vil udvise en stressreaktion. Min opgave er at skabe de rette betingelser for at kroppen igen kommer i balance og kan blive hel.

Jeg undersøger, mens jeg behandler

Med mine hænder tjekker jeg kraniet og løsner spændinger, så ubalancer kan rette sig. Kraniet sættes på plads med let berøring. Behandlingen er uden smerter, meget blid og særdeles effektiv.

Hele kroppen gennemgås og løsnes for spændinger og ubalancer. Samtidig stimuleres kroppens egen helingsproces til selv at søge balance og lindring.

BESTIL ET

GAVEKORT

HER

Hvad kan Kranio Sakral Terapi hjælpe på?

Det kan løsne muskelspændinger og sætte knogler på plads ved blid massage, det afbalancerer hormonsystemet og forbedrer din koncentration og hukommelse, samtidig med at det bringer ro til din krop og dit sind, så du kan lade op med fornyet energi.

Smerter kan komme til udtryk på mange måder og vi oplever smerter forskelligt: muskelspændinger, infiltrationer, indskrænket bevægelighed, slid, gigt, ledsmerter, inflammation, angst for at bevægelse udløser smerter.

Hovedpine: migræne, nakkestivhed, øjenproblemer, kæbesmerter, tandstilling, skæv bid.

Træthed: søvnbesvær, manglende overskud og overblik, snorken, vejrtrækningsbesvær, svært ved at mestre hverdagen.

Stress og angst: frygt for ikke at være god nok, selvværdsfølelse, tillid til eget værd, tankemylder, depression, fobier, eksamensangst/præstationsangst, diagnoser som ADHD, ADD.

Vejrtrækningsbesvær: hjertebanken, åndenød, trykken for brystet, føleforstyrrelser.

Mave- tarm problemer: hård mave, diarre, luft i maven, sygdomme i tarmsystemet, sure opstød, brændende fornemmelse.

Indlæringsbesvær: uro, svært ved at modtage undervisning, temperament, koncentrationsbesvær, svært ved at huske og overskue.

Allergi: overfølsomhed for mad, dufte, pollen, græs, hudproblemer, immunforsvar.

Baby: uro, søvnmønster, fordøjelsesproblemer, smerter, spændinger, skævt kranie, svær at trøste, indskrænket bevægelighed, favoritside.

Skader: sportsskader, gener efter ulykker, traumer, operationer, sammenfald i nakke, ryg og lænd.

Vaner: ønske om målrettet toppræstationer, nye vaner, slippe afhængighed.

Vil du ringes op?

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål. Det koster dig ikke noget, og vores samtale er både fortrolig og uforpligtende. Er det noget for dig, kan vi samtidig aftale en tid til din behandling.

Udfyld kontaktformularen, så ringer jeg dig op.

Praktisk information

Den 3. Puls, Brårupvej 49, 9670 Løgstør har klinik ved siden af stuehuset i egen bygning og med egen p-plads lige udenfor døren.

Man er fuldt påklædt under behandlingen. Du behøver kun at medbringe lagen, hvis du ikke vil ligge på det samme, som andre kunder også har ligget på.

Du kan opleve en øget træthed umiddelbart efter behandlingen, eller du kan opleve dig helt energifyldt. De fleste føler sig ladet op og klar til at tage fat.

Nogle oplever bedring allerede efter første behandling.
For de fleste er 3 - 5 behandlinger oftest tilstrækkeligt.

Ved flere behandlinger forsvinder symptomerne ofte helt.

Ren velvære behandling

Når du forkæler dig selv eller en, du holder af, så book en tid til ren velvære og afslapning. Dine celler får ny energi og dine batterier bliver ladet op.

Priser

Voksen: En times behandling koster kr. 650,-

 Baby: En halv times behandling koster kr. 400,-

Sådan gør du ved afbud...

Afbud dagen før: Er du forhindret/syg bedes afbud eller flytning af tid ske hurtigst muligt og senest kl. 16 dagen før, så en anden har mulighed for at få glæde af tiden.

Ved akut opstået sygdom: send en sms til 61 79 63 29 senest kl. 8 om morgenen. Ved senere afbud eller udeblivelse opkræves det fulde beløb, medmindre jeg har nogen på venteliste, og derfor kan nå at afsætte tiden til en anden.

Mine klienter siger

Slidgigt

Erik har slidgigt i lænd og nakke – vist ved røntgen – samt en revne i en lændehvirvel. Han bliver hurtigt kortåndet ved belastning.

"Jeg troede ikke på det, men først blev vores barnebarn hjulpet af med mavesmerter og kom til at sove om natten, så fik min svigerdatter et hold i ryggen, som også bare forsvandt. Og så fik jeg lyst til også at prøve, om det kunne hjælpe på mine rygproblemer, og nu er det bare væk”.

Erik

Spændinger

"Jeg spænder i hele kroppen - mest i nakke og skuldre. Og hvis der er noget, jeg er god til, så er det at spænde op.

Derfor kommer jeg til massage hver 3. uge og har gjort det i mange år. Det er ren velvære for mig"

Vivi

Smerter

Willy har lændesmerter og næsten konstant og smerter i højre arm, især ved arbejde. Han er meget låst i ryg, lænd og nakke og ryggen virker som et skildpaddeskjold.

Allerede efter 1. behandling var der sket en bedring.

"Jeg har slet ikke haft ondt siden sidst! Slet ikke! Tænkte godt nok mit, da du sagde, at jeg "Bare skulle lade smerterne gå med udåndingsluften ud. Nå, er det nu en af dem?" Men jeg må tage hatten af for dig. Smerterne er væk! Jeg tager et par brochurer med - kender nogen, der nok kunne have brug for en behandling."

Willy