Spædbørn

Du og dit barn skal have det godt

Kranio Sakral Terapi er velegnet til behandling af børn i alle aldre og jo før behandlingen påbegyndes, des hurtigere resultater. Langt de fleste børn nyder at få Kranio Sakral Terapi. De bliver afslappede og afspændte. Behandlingen er meget blid og nænsom.

Sammen giver vi dit barn et bedre alternativ end smertestillende medicin mod bl.a. spændinger og uro. Brug Den 3. Puls, hvis dit barn f.eks. oplever allergi, spændinger i mave, nakke og rygmuskler, søvnbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine, øre-, næse- og/eller halsproblemer.

Læg mærke til:

 • Ligger barnet i bananform
 • Har det spændt mave, nakke og ryg
 • Bruges den ene arm/det ene ben mest
 • Har barnet en favoritside
 • Græder baby meget
 • Oplever du uro og søvnproblemer hos baby
 • Er der tegn på kolik, maveproblemer eller andre symptomer
 • Døjer baby med gylpeproblemer/refluks
 • Har baby fladt eller skævt baghoved, der så klemmer på hjernemassen
 • Er der skævheder i kraniet, nakke, rygsøjle eller hofter
 • Er baby taget med sugekop/tang/kejsersnit
 • Er baby født stjernekikker, født med hovedet først og ansigtet vendende opad ved fødslen

Tigerspring

Jeg oplever, at små børn ofte tager store udviklingsspring efter behandlingen. Primært fordi spændinger har forhindret deres frie bevægelighed.

Det er børn, der pludselig sidder selv, drejer fra mave til ryg eller omvendt og roterer om sin egen akse, går frit og mere sikkert, pludrer og smiler mere, viser mere øjenkontakt.

Sammen giver vi dit barn et naturligt alternativ til smerte-

stillende medicin mod spændinger og uro.

En blid og nænsom behandling til de mindste


BESTIL ET

GAVEKORT

HER

Tryghed

Det er vigtigt for et godt resultat, at behandlingen foregår på barnets præmisser og ved den første behandling lægges der især stor vægt på at skabe en rigtig god kontakt til dit barn.

Behandlingen er meget blid og nænsom.

Alt foregår i et roligt tempo, hvor både du og dit barn har mulighed for at stille spørgsmål og opleve nye måder at tackle problemer på. Så slip dine frustrationer og prøv et medicinfrit alternativ sammen med dit barn.

Hvem har brug for min behandling?

Der er ofte brug for et tjek efter en fødsel. Mange ting kan gøre det svært for en nyfødt at trives. Fx:

 • en besværlig fødsel
 • lang tid fastklemt i bækkenet
 • har siddet skævt i bækkenet
 • skævt vrid under selve fødslen
 • nervesystemet er påvirket pga. trykket i kraniepladerne under fødslen
 • spændinger i kroppen efter nervesystemets påvirkning

Undersøgelser viser, at op mod 88 % af alle babyer udsættes for skader i lettere eller svær grad under en fødsel. Det viser sig ofte som smerter, spændinger, favoritside, reflux, kolik, mavepine, dårlig fordøjelse, søvnproblemer samt problemer med at dreje hovedet eller bevæge sig generelt.

Den 3. Puls

Kranio Sakral Terapi er en nænsom behandling til at hjælpe baby på rette vej. Jeg har fokus på helheden hos baby og afspænder muskler, led, bindevæv og knogler. Det skaber plads til at kroppen igen kan arbejde frit, så nervesystemet kan slappe af og kroppens kommunikation kan forløbe uden problemer. Især kraniet og nakken kan have behov for at blive løsnet efter det hårde pres, en fødsel ofte er.

Nervus Vagus

Fra nakken udspringer også Nervus Vagus, den 10. kranienerve, som står for kommunikationen til fordøjelsen og vores indre organer. Det er en vigtig brik for vores helbred og evne til at håndtere stress og derfor har jeg særligt fokus på den under behandlingen.

Vil du ringes op?

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål. Det koster dig ikke noget, og vores samtale er både fortrolig og uforpligtende. Er det noget for dig, kan vi samtidig aftale en tid til din behandling.

Udfyld kontaktformularen, så ringer jeg dig op.

Praktisk information

Den 3. Puls, Brårupvej 49, 9670 Løgstør har klinik ved siden af stuehuset i egen bygning og med egen p-plads lige udenfor døren.

Man er fuldt påklædt under behandlingen. Du behøver kun at medbringe lagen, hvis du ikke vil ligge på det samme, som andre kunder også har ligget på.

Du kan opleve en øget træthed umiddelbart efter behandlingen, eller du kan opleve dig helt energifyldt. De fleste føler sig ladet op og klar til at tage fat.

Nogle oplever bedring allerede efter første behandling.
For de fleste er 3 - 5 behandlinger oftest tilstrækkeligt.

Ved flere behandlinger forsvinder symptomerne ofte helt.

Ren velvære behandling

Når du forkæler dig selv eller en, du holder af, så book en tid til ren velvære og afslapning. Dine celler får ny energi og dine batterier bliver ladet op.

Priser

Voksen: En times behandling koster kr. 650,-

 Baby: En halv times behandling koster kr. 400,-

Sådan gør du ved afbud...

Afbud dagen før: Er du forhindret/syg bedes afbud eller flytning af tid ske hurtigst muligt og senest kl. 16 dagen før, så en anden har mulighed for at få glæde af tiden.

Ved akut opstået sygdom: send en sms til 61 79 63 29 senest kl. 8 om morgenen. Ved senere afbud eller udeblivelse opkræves det fulde beløb, medmindre jeg har nogen på venteliste, og derfor kan nå at afsætte tiden til en anden.

Mine klienter siger

Baby vil ikke sove

3 mdr. gammel baby Walde. Han kan ikke finde ro til at sove, og han sover max 30 minutter ad gangen. Vil ikke sidde i autostol, køre bil eller barnevogn. Sover kun om dagen når han ligger i arm.

"Efter blot en behandling er der bedring, Noa kan køre herfra i autostol uden at græde og sover allerede bedre både i barnevognen, om dagen og også om natten."

Mille (Mor til Walde)

Uro og sesitivitet

Josefine lider af generel uro. Hun sover for lidt gennem dagen, er ”småked” og mor tænker, der er tegn på hyper sensitivitet, da der er stor forskel på den udadvendte, glade og aktive måde, hun er på om formiddagen, når de er hjemme alene, og når familien er samlet sidst på dagen. Ligeledes går det ikke godt, hvis familien skal i byen.

Første gang, de er i klinikken, har jeg meget svært ved at nå hende. Hun er urolig og kan ikke trøstes, hvis hun ikke er i sin mors arme. Det må have lidt tid, tænker jeg og går langsomt til værks.

"Efter et par gange, må jeg på briksen med Josefine på maven og så accepterer hun stille at jeg behandler. Langsomt vænner hun sig til også at blive berørt af Edel og det lykkes at hjælpe Josefine til at være tryg i andres nærvær."

Betina ( Mor til Josefine)

Smerter og spændinger

Lukas vrider sig i smerter og er helt hårdt spændt, som om han kramper. Ofte vågner han i smerter og spænder skrigende op og bagover i en flitsbue med hård mave og helt hvide knyttede knoer.

Jeg lægger ham i mine hænder og mærker straks, han er belastet. Han græder, vrider og drejer sig, mens han undviger og kort efter lyder der et knæk, da noget slipper i lænden. Mens jeg blidt snakker med ham, løsner jeg forsigtigt omkring korsben, langs rygsøjlen og i nakke og kranie. Han græder stadig lidt, drejer og snor sig og prutter imens. Så falder han til ro, og jeg giver ham tilbage til forældrene.

"Det er utroligt, som det her har hjulpet."

Johan (Far til Lukas)