Børn og unge

Styrk dit barns mentale helbred og forebyg nedtrykthed, stress, angst og glemsomhed

Den 3. Puls kan hjælpe dit barn ved indlæringsbesvær, hyperaktivitet, tankemylder og angst.

Her boostes selvværdet og motorikken forbedres med coaching/NLP og blid massage. ​

Et godt mentalt helbred giver styrke

Hvad skal der til for at være god nok?

Rigtig mange børn og unge kæmper hver dag for at passe ind. Der er stort fokus på udseende, og hvad, de tror, andre mener om dem. De spejler sig i andre via de sociale medier og rigtig mange har ikke tillid til deres eget værd. Disse grublerier ender ofte med at sætte sig som fysiske symptomer og fjerner fokus fra det at leve livet, til at forsøge at ligne de andre og passe ind.

De forsøger at fremstå perfekte, som det de ser, andre er og gemmer deres naturlige jeg væk. De lader som om, de er en, de ikke er, og de bekymrer sig ofte om, hvad andre tænker om dem. Det ender tit i ensomhed, fordi de ikke føler, de kan vise, hvem de rigtigt er.

Det er hårdt og kræver meget energi konstant at være ovenpå og i godt humør. Derfor kollapser de, når de kommer hjem og lader masken falde.

Vores pressede hverdag

I Danmark har vi indført folkeskolereformer, gymnasiereformer, fremdriftsreformer og sundhedsreformer for at geare vores samfund til fremtiden og for at være sammenlignelige med resten af verden, som Danmark gerne vil måle sig med.

Måske skyldes mistrivslen de sociale medier, 12-tals-jagten, præstationssamfundet og de perfekthedskrav, mange unge føler, de skal leve op til.

Vi har ikke været opmærksomme på den skyggeside af massiv mistrivsel, som er skabt i vores iver for at overdrage den bedst mulige version af Danmark til de kommende generationer.

Den 3. Puls

Kranio-Sakral Terapi har teknikker som kan håndtere mange dysfunktioner i det autonome nervesystem. Dysfunktion i Kranio-Sakral systemet hos børn kan stamme helt tilbage fra selve fødselsprocessen.

I løbet af barnets opvækst, bliver det også udsat for mange slag og stød på kroppen og kraniet. Derfor kan det være hensigtsmæssigt, at børn får Kranio-Sakral terapi under opvæksten, for at undgå ubalance i kroppen.


Nervus Vagus, vores indre dirigent

Den sensoriske og motoriske Nervus Vagus, den 10. kranienerve, som står for kommunikationen til vores indre organer, fordøjelsen og flere essentielle områder, er ofte klemt, når vi føler os belastede og ude af balance.

Det er en vigtig brik for vores helbred og evne til at håndtere belastninger/stress og derfor har jeg også særligt fokus på den under behandlingen.

Der er brug for en voksen!

Vær opmærksom på, at de unge beder ikke om hjælp af sig selv. Det er oftest den voksne, der forsøger at italesætte egne observationer af de unge.

Mange unge har svært ved at sætte ord på problemet. Symptomerne kan være diffuse. Derfor er det ikke nemt at finde ud af, hvad der er fejlen.

Netop her kan Kranio Sakral Terapi være en god indgangsvinkel, fordi den helt naturligt bringer ro til nervesystemet og afbalancerer kroppen, så den bedst muligt er i stand til at modstå pres og ubehag.

Undervejs i behandlingen kommer der ofte flere ord på de svære situationer, som den unge oplever og her er der mulighed for at støtte med værktøjer til selv at beskrive og mestre livets udfordringer. Det kan hjælpe til at flytte fokus fra det, der ikke fungerer henimod de gode intentioner og det, der virker.

Mestringsstrategier

Når vi er kritiske overfor os selv og vores handlinger, så undlader vi ofte at vise os frem. Vi gemmer os hellere og tror, at andre er meget bedre end os. Vi er bange for at fejle og bekymrer os om, hvad andre tænker om os.

Hvordan kommer vi videre?

Den 3. Puls kan bidrage med coaching og NLP værktøjer, der guider dig til at stoppe de belastende grublerier, selvbebrejdelser og tankemylder.

I stedet giver det lyst til at forholde dig konstruktivt til det, du oplever som dine fejl eller handlemønstre. Du accepterer dig selv, bliver mere glad, kompetent og stærk, så du føler dig mere effektiv og handlekraftig.

BESTIL ET

GAVEKORT

HER

Vil du ringes op?

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål. Det koster dig ikke noget, og vores samtale er både fortrolig og uforpligtende. Er det noget for dig, kan vi samtidig aftale en tid til din behandling.

Udfyld kontaktformularen, så ringer jeg dig op.

Praktisk information

Den 3. Puls, Brårupvej 49, 9670 Løgstør har klinik ved siden af stuehuset i egen bygning og med egen p-plads lige udenfor døren.

Man er fuldt påklædt under behandlingen. Du behøver kun at medbringe lagen, hvis du ikke vil ligge på det samme, som andre kunder også har ligget på.

Du kan opleve en øget træthed umiddelbart efter behandlingen, eller du kan opleve dig helt energifyldt. De fleste føler sig ladet op og klar til at tage fat.

Nogle oplever bedring allerede efter første behandling.
For de fleste er 3 - 5 behandlinger oftest tilstrækkeligt.

Ved flere behandlinger forsvinder symptomerne ofte helt.

Ren velvære behandling

Når du forkæler dig selv eller en, du holder af, så book en tid til ren velvære og afslapning. Dine celler får ny energi og dine batterier bliver ladet op.

Priser

Voksen: En times behandling koster kr. 650,-

 Baby: En halv times behandling koster kr. 400,-

Sådan gør du ved afbud...

Afbud dagen før: Er du forhindret/syg bedes afbud eller flytning af tid ske hurtigst muligt og senest kl. 16 dagen før, så en anden har mulighed for at få glæde af tiden.

Ved akut opstået sygdom: send en sms til 61 79 63 29 senest kl. 8 om morgenen. Ved senere afbud eller udeblivelse opkræves det fulde beløb, medmindre jeg har nogen på venteliste, og derfor kan nå at afsætte tiden til en anden.

Mine klienter siger

Det hele kører igen

"Nu kan jeg godt sige noget, mens fremmede hører på.

Jeg ved, jeg er god nok og skal huske at tro på mig selv. Jeg tør gå ud igen. Min hovedpine er væk og jeg er heller ikke så træt mere.

Det er bare som om, at det hele kører igen... og jeg er glad."

Signe

Glæden er tilbage

Malene er ofte sur, har svært ved ukendte situationer og kan næsten ikke falde i søvn om aftenen. Vågner ofte om natten og kan ikke sove. Sover bedst, når vækkeuret ringer om morgenen.

Efter få behandlinger fortæller hendes mor, at humøret er bedre. Malene er kun sjældent sur, hun bruger mindfulness til sovetid og sover natten igennem, og hun føler sig glad igen.

Desuden er hendes eksem væk.

Bedre søvn og i balance

Martin har svært ved at sove om aftenen/natten. Han er bange for at være alene, når de andre sover.

Det er svært at komme i skole og være i skolen hele dagen. Han er ofte ked af det og har brug for tæt kontakt. Det har han det også træls med, men kan ikke selv sætte ord på, hvad der gør det hele så svært.

Efter få behandlinger virker Martin meget mere afbalanceret, og hans mor fortæller, at familien spørger, hvad der er sket, siden han nu har det så godt.

Han kan igen sove om natten og komme i skole om dagen. Det er stadig ikke alle fag, han er lige begejstret for, men han kan sagtens være i skolen.

unsplash