Angst

Når angst og tankemylder stjæler din livsenergi

NLP er psykologiske og pædagogiske værktøjer, der styrker de ressourcer, som vi er i besiddelse af, men endnu ikke anvender. De fleste af vores ressourcer og strategier er ubevidste. NLP er et stærkt værktøj til bevidst forandring, personlig udvikling, kommunikation og indsigt i vores subjektive sindsprocesser.

Det er et af ​​de mest effektive og tilgængelige værktøjer i den moderne psykologi. NLP kan hjælpe med stresshåndtering, kommunikationsevner, destruktive forholdsmønstre og kan forbedre livskvaliteten.

Find tilbage til glæden i livet med effektive værktøjer

Symptomer på angst og tankemylder

  • tankerne kører i ring og du mister styringen med det, du er i gang med
  • følelsen af afmagt tager over og panikken breder sig, fordi du ikke formår at udføre det, du normalt let kan overskue
  • du mister evnen til at tænke klart og handle rationelt, er ikke i stand til at prioritere og føler dig fortabt
  • du bekymrer dig med katastrofetanker om sygdom eller ulykke – økonomi, arbejde, skole, familie eller helbred
  • dit søvnmønster er påvirket – du vågner om natten med tankemylder og kan ikke sove
  • tankemylderet påvirker selvværd, selvrespekt, selvkærlighed
  • du forsøger at tvinge tankemylderet væk, bekymrer dig eller grubler meget over det
  • du mangler strategier til at bryde eller styre de negative tanker

Alarm fra amygdala, din krybdyrhjerne

Amygdala har 3 handlemuligheder: kæmp, flygt eller frys. Vigtige værktøjer, når faren er pludselig og livsvigtig – men farlig for dig, når den bliver hverdag.

Amygdala kaprer hjernen, lukker ned for frontallapperne og gør dig handlingslammet. Du bliver ude af stand til at tænke rationelt, konstruktivt - alt mudrer sig sammen og du kan ikke skabe overblik over situationen.

Det udløser angstanfald, du kan ikke trække vejret, brystet snører sig sammen, munden bliver helt tør og hjertet banker voldsomt. Ofte giver det daglig hovedpine, brystsmerter, anspændthed og træthed.

Tankemylder fylder mere, når du forsøger at tvinge det væk og bekymrer dig om det eller grubler og analyserer på det.

Du har brug for hele tiden at være opmærksom og forberedt på det værste, har svært ved at koncentrere dig og huske, glemmer aftaler og andre ting, du normalt kan huske.

Det virker paralyserende, handlingslammende, invaliderende med en diffus og generel angstfølelse. Den kan føre til tvangstanker og depression.

Hvordan kommer jeg fri af angsten

Ofte har du brug for hjælp til at gennemskue dit handlingsmønster og udvikle effektive strategier til at få en normal hverdag igen. Jeg har i Den 3. Puls haft stor succes med at afkode negative handlemønstre og medvirke til, at du kan finde den optimale vej tilbage i livet.

Dit netværk kan støtte dig

Prøv også at bruge dine nærmeste og dit netværk. Overvej, om du kan omstrukturere din livsførelse, så der bliver mere plads til energigivende aktiviteter, f.eks. interesser, motion, forkælelse og ligeværdige relationer, hvor du ikke er den eneste givende. Du skal opleve balance mellem pligt og forkælelse.

Kroppen viser din angst

Angst kan være som en trold, der farer op ad æske og stjæler din livskraft. Du har brug for at blive opmærksom på dine triggere, hvad udløser din angst og hvordan håndterer du den. Kend din krops reaktioner på angst, før den også udvikler andre følelser som vrede og skyld.

BESTIL ET

GAVEKORT

HER

BESTIL ET

GAVEKORT

HER

Vil du ringes op?

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål. Det koster dig ikke noget, og vores samtale er både fortrolig og uforpligtende. Er det noget for dig, kan vi samtidig aftale en tid til din behandling.

Udfyld kontaktformularen, så ringer jeg dig op.

Praktisk information

Den 3. Puls, Brårupvej 49, 9670 Løgstør har klinik ved siden af stuehuset i egen bygning og med egen p-plads lige udenfor døren.

Man er fuldt påklædt under behandlingen. Du behøver kun at medbringe lagen, hvis du ikke vil ligge på det samme, som andre kunder også har ligget på.

Du kan opleve en øget træthed umiddelbart efter behandlingen, eller du kan opleve dig helt energifyldt. De fleste føler sig ladet op og klar til at tage fat.

Nogle oplever bedring allerede efter første behandling.
For de fleste er 3 - 5 behandlinger oftest tilstrækkeligt.

Ved flere behandlinger forsvinder symptomerne ofte helt.

Ren velvære behandling

Når du forkæler dig selv eller en, du holder af, så book en tid til ren velvære og afslapning. Dine celler får ny energi og dine batterier bliver ladet op.

Priser

Voksen: En times behandling koster kr. 650,-

 Baby: En halv times behandling koster kr. 400,-

Sådan gør du ved afbud...

Afbud dagen før: Er du forhindret/syg bedes afbud eller flytning af tid ske hurtigst muligt og senest kl. 16 dagen før, så en anden har mulighed for at få glæde af tiden.

Ved akut opstået sygdom: send en sms til 61 79 63 29 senest kl. 8 om morgenen. Ved senere afbud eller udeblivelse opkræves det fulde beløb, medmindre jeg har nogen på venteliste, og derfor kan nå at afsætte tiden til en anden.

Mine klienter siger

Tilbage til livet

"Jeg troede, jeg var ved at blive dement, kunne slet ikke huske, var træt hele tiden og kunne alligevel ikke sove om natten. Om dagen kunne helt simple opgaver virke fuldstændig uoverskuelige. Jeg blev ked af det og gav op. 

Min mand sendte mig ud til Edel, og det hjalp mig. For første gang i lang tid fik jeg troen på, at der var en mulighed for at få en normal hverdag"

Hun gav mig blid massage og nogle værktøjer til at arbejde med mig selv hjemme"

Anna

Jeg græd hele tiden

"Det eneste, jeg kunne, var at græde og se tv. Jeg havde ingen appetit, ikke lyst til noget. Når nogen spurgte til mig, begyndte jeg at græde. Hos Den 3. Puls fik jeg at vide, at det er ok at græde, selv om det føles forkert. Sammen med massagen kunne jeg langsomt begynde at få øje på de lyse sider af livet igen."

Signe

Sygemeldt med depression

Henry har gået sygemeldt med depression i snart 2 måneder, før han kommer her. Han er startet i antidepressiv medicinsk behandling, men synes ikke det hjælper nok.
Jeg giver blid, afspændende massage sammen med en snak om, hvad der tidligere har gjort Henry godt. Det har han svært ved at huske, så vi aftaler, han vil prøve med en daglig gåtur indtil næste behandling.
"Jeg forstår ikke, hvad du gør, men jeg kan mærke, vi har fat i det rigtige. Efter sidste gang har jeg sovet bedre og fået mere energi. Mit humør har også fået et løft."

Henry

unsplash