Lidt om mig

Helhedsorienteret behandling

Når noget ikke fungerer, skal vi finde ind til årsagen, for at rette ubalancen. Jeg behandler det hele menneske og ønsker at finde det, der blokerer for et liv i balance, glæde og tryghed.

Sammen finder vi den oprindelige blokering, afhjælper den og giver livet mulighed for at blomstre. Det er ofte et bedre alternativ end smertestillende medicin. Brug Den 3. Puls, når det f.eks. er allergi, spændinger i mave, nakke og rygmuskler, søvnbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine, øre-, næse- og/eller halsproblemer eller psykiske belastninger, der begrænser dig.

Hvem er jeg

Personligt bor jeg sammen med Axel på vores skønne gård i Brårup, udenfor Skarp Salling. Jeg er mor til 4 voksne børn, har 9 børnebørn og 1 voksen bonussøn.

Vejen ind i det alternative begyndte i 2001. Min yngste datter døjede med at knæskallen uden varsel gik af led. Det betød, at hun faldt, selv om hun var utrolig mobil og sporty. Nu var hun blevet gammel nok til selv at kræve, at vi fik det undersøgt nærmere.

Det etablerede sundhedssystem foreslog, at man opererede lårbensknoglerne ved at save dem over og sætte dem lidt anderledes sammen. Så håbede man, at knæskallen ville få et bedre spor at løbe i. Datoen til operation blev sat.

Min vej ind i mit virke

Ved et utrolig tilfælde blev jeg samtidig ”slæbt” med til Helsemesse i Aalborg og mødte en dygtig behandler, der først hjalp mig af med mine smerter i knæerne på 20 minutter, så hjalp hun min veninde til ikke at have ondt i ryggen og til slut kom den 3. person, som var sammen med os, også af med sine hoftesmerter.

Ikke nok med det! Det lykkedes hende at overbevise mig om, at jeg selvfølgelig skulle lade min datter prøve KST først, før jeg lod lægerne skære i hende. Hun kunne jo altid blive opereret, men en operation efterlader ar og kan ikke bare viskes ud.

Det lykkedes at undgå min datters operation, og jeg blev overbevist om effekten af den her behandlingsform, der er helt uden bivirkninger.


Alternativ behandler

Jeg afsluttede i 2005 uddannelsen som Kranio Sakral terapeut og blev certificeret i mental sundhed som NLP Master og Enneagram Master = Neurofysiurgisk terapeut fra Mølholt Helsecenter. I 2006 åbnede jeg egen klinik.

Fortsat uddannelse

Siden 2005 har jeg løbende fulgt op med kurser og uddannelser samtidig med arbejdet i klinikken. I mit netværk udveksler jeg erfaringer og deler viden med kollegaer på regelmæssig basis. Det giver en større bredde i behandlingerne og en tryghed for mig at kunne sparre med dygtige kolleger.

Gode resultater

Gennem årene har mange kunder oplevet bedring af deres udfordringer og jeg er dybt taknemmelig for at kunne bidrage til større livskvalitet for rigtig mange mennesker i alle aldre gennem mit arbejde i klinikken Den 3. Puls.

Livets erfaringer

Jeg har, siden 1982, arbejdet med mennesker i sundhedsregi, som plejehjemsassistent, social- og sundhedsassistent, som frivillig leder af Ranum Børneklub, instruktør til line dance, rospinning ved Løgstør Roklub og som fitnessinstruktør – senest i Bakkeskolehallen for motion 60+.

Fritid

Mine interesser er desuden naturen, haven, kajak, roning, grøntsagsdyrkning, blomster, bage og madlavning. Det giver mig ro at vandre, cykle eller bare være ude - gerne med familien og især børnene. Jeg nyder også dans og sang samt at sidde ved symaskinen, at strikke og nørkle.

BESTIL ET

GAVEKORT

HER

Vil du ringes op?

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål. Det koster dig ikke noget, og vores samtale er både fortrolig og uforpligtende. Er det noget for dig, kan vi samtidig aftale en tid til din behandling.

Udfyld kontaktformularen, så ringer jeg dig op.