Edel Michelsen

Du er velkommen til at ringe på telefon: +45 6179 6329 hvis du har spørgsmål.

EDEL MICHELSEN

 

Jeg ejer og driver Den 3. Puls. Jeg er uddannet Master Practioner i NLP og Enneagrammet, samt Neurofysiurgisk Terapeut med Kranio Sakral Terapi, knoglemassage, bindevævsmassage og muskelafspænding fra Mølholt Helsecenter.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker og for, at hjælpe dig til at kunne hjælpe dig selv, så du kan øge din velvære og din livskvalitet.

 

Gennem mit arbejde med Kranio Sakral Terapi og Coaching, hjælper jeg dig af med dine smerter og giver dig redskaberne til at kunne forbedre din hverdag.

 

 

Det kan være, at du har været ude for en ulykke, der giver dig daglige smerter, som kun lindres med smertestillende medicin.

 

Det kan afholde dig fra mange sjove oplevelser, som du måske ikke behøver at undvære. Lad mig hjælpe dig, så du kan være med og leve et liv efter dit ønske.

Carlos historie

 

Carlo kommer med en ryg, der er slidt helt op og som giver ham daglige smerter, så meget, at det hæmmer hans hverdag.

 

Behandlingen indledes med at løsne muskulaturen i nakken og omkring rygsøjlen. Derved skabes plads mellem hvirvlerne. Så kan ledvæske trænge ind og det mindsker smerterne.

 

Carlo kan straks mærke resultatet. Ikke flere smerter. For at fastholde forbedringen gives enkelte flere behandlinger og Carlo siger i dag, at nu kan han igen knokle igennem og så kun mærke ganske lidt.

2017 © Den 3. Puls