Coaching

Du er velkommen til at ringe på telefon: +45 6179 6329 hvis du har spørgsmål.

HVAD ER COACHING?

 

Gennem samtale/afklarende spørgsmål øges din bevidsthed på, hvilken retning dit liv skal antage, så du lettere kan komme i mål – i dit mål. Hvad er dine værdier og prioriteter, hvilke færdigheder har du i spil og hvordan ønsker du at livet skal forme sig for dig?

 

Husk: Hver dag er din dag, og det er op til dig at vælge, hvordan du vil leve og opleve den! Vi hjælper hinanden med at finde din motivation og fastholde dig i dine nye, gode vaner. 

 

Ring til Den 3. Puls allerede i dag og få en fortrolig og uforpligtende samtale, hvis du ønsker at ændre og forbedre din livsstil.

Pris pr. gang

575,-

Værd at vide om Coaching

 

Coachingen bruger jeg både som et supplement til Kranio Sakral Terapien, og som værktøj til at hjælpe dig, der gerne vil ændre nogle ting i dit liv, men har svært ved at lykkes, eller finde den rette vej..

 

Hvis du er i tvivl er du velkommen til at ringe til mig og få en fortrolig og uforpligtende samtale om, hvordan Coaching evt. kan hjælpe dig.

GØR DIG FRI AF STRESS

 

Stadig flere rammes af stress - også selvom vores viden om stress og kendskabet til stress er stadig mere udbredt. De fleste af os ignorerer symptomerne og erkender problemet for sent.

 

Kan du svare ja til flere af nedenstående?

 

  • Har du så travlt, at du har svært ved at kombinere arbejdslivet med dit privatliv?
  • Lider du af søvnløshed og glemsomhed?
  • Har du problemer med at kontrollere dine følelser?
  • Har du fået let til tårer og hidsighed?
  • Oplever du smerter i maven?
  • Får du oftere anfald af hovedpine?

 

Det kan være de første symptomer på stress!

 

Jeg kan hjælpe dig med at blive bedre til at tackle din hverdag og undgå fremtidig stress. Du får sat fokus på dine personlige stress-faktorer og du får de redskaber, som netop du har brug for, så stress ikke skal styre din hverdag.

 

Lær at tage kontrol over dine arbejdsopgaver og lær at prioritere og vælge fra og til. Gennem en kombination af stresscoaching og Kranio Sakral Terapi får du både de nødvendige redskaber til selv at håndtere din stress samt behandling for de stresssymptomer, som du eventuelt allerede oplever.

 

Kontakt mig allerede i dag og book en tid til en fortrolig samtale om din situation i en stressfyldt hverdag.

2018 © Den 3. Puls